FreshCabinet in Roomservice at Olof’s

Sterchef Chris Naylor, bekend van Restaurant Vermeer en zijn groentedak, opent een tijdelijk restaurant in de oudste kapel van Amsterdam: de Sint Olofskapel op de Zeedijk. Hier, bij Roomservice at Olof’s introduceren wij de FreshCabinet gevuld met speciale kruiden die gebruikt worden voor de exclusieve cocktails die je kunt drinken bij de Fever Tree bar.

FreshCabinet

De FreshCabinet is een nieuw systeem om levende gewassen goed te houden en te presenteren. De gewassen staan constant in contact met water, doormiddel van een WaterWick, waardoor ze zelf vocht opnemen. Door de gewassen met Varipar groeilampen te verlichten groeien ze binnen flink door. Het ontwerp van de kast is afgestemd op de uitstraling van de Fever Tree Cocktailbar. De kruiden zijn opgekweekt door de Lindenhoff en brengen de originaliteit en smaak van de cocktails naar een hoger niveau. De FreshCabinet is binnenkort te bestellen vanuit onze nieuwe webshop.

freshcabinet-growndowntown

 

Roomservice-olofs-kruiden-led-kast-restaurant-vermeer-growndowntown

 

 

Roomservice at Olof’s

Het restaurant draagt de naam Roomservice at Olof’s en het interieur wordt volledig opgebouwd uit elementen van het bijbehorende NH Barbizon Palace hotel, dat in de pop-up periode geheel wordt vernieuwd, inclusief een geheel nieuwe daktuin. Chris Naylor en zijn team zetten in Roomservice at Olof’s groenten in de spotlight, aangevuld met bijzondere vis- en vleesgerechten. Ook zullen er gastchefs meedraaien en beschikt Roomservice at Olof’s over een Fever-Tree cocktailbar. Het tijdelijke restaurant is geopend van 17 januari tot 30 april 2016.

Interesse in een unieke versopstelling?

De FreshCabinet maakt zijn introductie bij Roomservice at Olof’s en is binnenkort ook te bestellen vanuit onze nieuwe webshop. Heb je interesse in de FreshCabinet of ben je op zoek naar een geheel uniek ontwerp of concept, met levende gewassen? Neem dan contact met ons op of lees meer op de Custom Green productpagina.