Team

Maak kennis met het GrownDownTown/Rooflife team. Een groep van bevlogen groene ondernemers en ontwerpers met een passie voor circulair design, eetbaar groen en de stad.

 

 


Philip van Traa

GrownDownTown oprichter Philip van Traa is een groen ondernemer met een open visie. Met jarenlange ervaring als hovenier en zijn drang naar innovatie weet hij als geen ander groen vorm te geven. Zijn kennis en ideeën deelt hij als keynote spreker, consultant en zet hij in om vernieuwende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

linkedin

Hotske Wesselius

GrownDownTown ondernemer Hotske Wesselius heeft een bedrijfskundige en sociale achtergrond. Met haar ervaring als (internationale) marketing professional bij grote corporates, open-minded insteek en hands-on mentaliteit geeft ze focus en structuur aan ons bedrijf.

linkedin

 

Wil je ons beter leren kennen?

contact-button

Tessa Duste

Rooflife oprichtster Tessa Duste heeft een achtergrond als industrieel ontwerpster en heeft zich inmiddels verder ontwikkelt als een uiterst bekwame technische en creatieve groene ondernemer. Met haar heldere blik voor ontwerpen, analytisch inzicht en positieve instelling weet ze elk project tot een succes te maken.

linkedin

Nina Sickenga

Rooflife mede-oprichtster Nina Sickenga is van origine een bouwkundige architect die daarbij inmiddels ook brede ervaring heeft opgebouwd als vormgeefster, project en event manager. Haar technische inzicht, scherpe oog voor vormgeving en kritische blik op details maken dat onze concepten, presentaties en ontwerpen een lust voor het oog zijn.

linkedin