Samenwerkingen

Wij zien ons netwerk als een van onze belangrijkste krachten. Samen met gespecialiseerde en innovatieve partijen zorgen wij dat onze ontwerpen, gewas en daktuinen van hoge kwaliteit zijn. Wij pakken projecten samen op en versterken elkaar waar we kunnen.

  

Lindenhoff Open Tuin

lindenhoff-opentuin
Lindehoff-open-tuin-grown-down-town-kweker

 

 

Onze eetbare gewassen worden gekweekt in de Open Tuin van Lindenhoff. Ook verzorgen zij het onderhoud van onze groentedaken. Wat de Open Tuin bijzonder maakt is dat het team voor een groot deel bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een professioneel team van hulpverleners, tuinders en ervaringsdeskundigen biedt opleiding en begeleiding.

 

Rooflife

logo-rooflife-in-rondje_zwart
Wij ontwerpen en leggen onze groene daken aan in samenwerking met Rooflife. Zij specialiseren zich in groene daken, daktuinen en duurzame dakbedekking.

Varipar

varipar-growndowntown
Voor binnenkweek gebruiken we LED-verlichting van Varipar. Zij bieden de beste LED-verlichting oplossingen voor de tuinbouw, kantoorgebouwen en consumenten.

 


 

 

Drain Products

drainproducts-smwrk

Drain Products levert producten voor het beschermen, draineren en irrigeren van groendaken. Hun Permavoid-systeem gebruiken wij voor de aanleg van Rooffood.

 

Dutch Green Company

dutch green company grown down town
Dutch Green Company biedt advies voor groene en gezonde gebouwen. Samen met dit bureau pakken wij projecten op rond het verduurzamen van de stad.

Visser

Logo-Visser-partner
Samen met Visser Supplies ontwerpen wij de hardware van onze oplossingen. Visser is specialist op het gebied van efficiënte oplossingen en productielijnen voor grote en kleine tuinbouwbedrijven en kwekerijen.


 

dBOD

dbod-smwrk
dBOD is een designbureau voor de consumenten- én business to business markt met de ambitie mensen en merken te bewegen. Het bureau ontwierp het GrownDownTown logo.

Amsterdam Rooftop Solutions

rooftop-website

Wij zijn aangesloten bij Amsterdam Rooftop Solutions, een platform voor innovatieve dakprojecten. Samen met aangesloten partijen creëerden wij het polderdak.

Deel uitmaken van ons netwerk?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

contact-button